Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Wszystko o Stali Rzeszów
1 lut 2026, o 19:46
|
|
|
mazi84
|
| Solidny ligowiec |
 |
|
Damie napisał(a): Oho, Pani prezes się zaczyna udzielać na czacie kibiców na messenger. W tym tygodniu ma być live. Jak się można tam zalogować?
|
|
1 lut 2026, o 23:45
|
|
|
Boo
|
| Senior |
 |
|
Zorro napisał(a): A jaki ci odszedł największy sponsor ?? no Drymajło. wiadomo kiedy ten lajf? na kogo pani Katarzyna pokaże kwity? i czemu tu nigdy nie może być spokojnie?
|
|
3 lut 2026, o 14:53
|
|
|
Kamil
|
| Legenda |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 lut 2026, o 22:45
|
|
|
Jasiek
|
| Legenda |
 |
 |
|
Taki oto artykul na Sportowych Faktach: https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1233074/zuzel-wazny-tydzien-dla-stali-rzeszow-wszystko-sie-wyjasni?pvclid=01KGTEBJ30GRXBGP95WZAHX8JR. Prezes Kaska nie boi sie tu wypowiadac i podaje informacje jak wyglada sytuacja w Rzeszowie Cytuj: Mogę zdradzić, że trwają rozmowy z innymi sponsorami, w tym z jednym bardzo poważnym i dużym sponsorem, niemniej nie chcę niczego ogłaszać, bo rozmowy nie zostały zamknięte. Od momentu przejęcia funkcji prezesa klubu odwiedziłam wielu sponsorów i nie mam żadnych informacji, żeby którykolwiek także się wycofywał. Co więcej, pojawiają się też nowi Czyli mamy poczatek lutego, a rozmowy ze sponsorami nie sa sfinalizowane. Choc gdy byly negocjacje z Marnymi Foliami na przelomie 2003 i 2004 to tez ta umowa nie zostala podpisana do drugiej polowy stycznia. Po prostu tak to chyba juz w tym Rzeszowie jest. Cytuj: Nie planujemy za to żadnego obozu dla zawodników, ale na początku marca prawdopodobnie odbędzie się spotkanie ze wszystkimi zawodnikami połączone z treningiem. Odbędzie się także spotkanie ze sponsorami Czyli podsumowujac wyglada to tak: nie ma trenera, nie ma zgrupowania, ale na poczatku marca bedzie jakis tam trening... i do marca sprawy sponsorow powinny byc w wiekszosci zamkniete, stad spotkanie z nimi jest planowane na ten czas Cytuj: Nie mam czasu żeby się zastanawiać nad tym, jak czuję się w roli prezesa klubu. To pochłania bardzo dużo czasu, obowiązków jest mnóstwo, w tym dużo spotkań. Nie narzekam jednak. Wiedziałam, na co się piszę Trudno oprzec sie wrazeniu, ze przez wiekszosc zimy wszyscy czekali na oficjalne przekazanie akcji Kasce przez Michala i przez ten czas niewiele sie dzialo, stad tez zero wiadomosci z klubu. Jedyne rzeczy to akcja Piskorza z zamknieciem skladu i wypozyczeniem Borowiaka. No ale dobrze, ze nowa prezeska bierze sie za prace (lepiej pozno niz wcale). Choc mysle, ze opoznienie nie wynika z jej zlej woli, a z dlugotrwalego i ciagnacego sie procesu przekazania jej akcji klubowych.
_________________ Regards from Sydney Jasiek
It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right
|
|
|
|