Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja
Rozmowy o sporcie żużlowym
4 cze 2015, o 15:35
|
Re: Transmisje w Radio VIA |
|
|
matthias
|
| Junior |
 |
|
|
Dzisiejszy mecz transmituje tylko Radio Rzeszów. Czyżby koniec transmitowania przez Radio Via? Pod koniec relacji z derbów była taka sugestia prowadzącego, że może to być koniec na ten sezon, chyba,że się przesłyszałem. Koniec współpracy? Ktoś, coś?
|
|
4 cze 2015, o 22:22
|
|
|
bromaz
|
| Uczestnik GP |
 |
|
|
Radio Via transmisowało dziś w tym czasie koncert jednego serca z Rzeszowa i dlatego nie było transmisji żużla.
|
|
|
|
19 sty 2026, o 17:42
|
|
|
StrzyStal
|
| Junior |
 |
|
Pytanie czy mogą i kontrakt z TV pozwala na transmisję radiową- nie wiem. Dwa, wobec transmisji wszystkich meczów w TV (a przede wszystkim online) czy taka radiowa ma jeszcze jakikolwiek sens? Ja to nawet nie wiedziałem, że Radio Via dalej istnieje  .
|
|
|
|
19 sty 2026, o 23:06
|
|
|
Guti
|
| Solidny ligowiec |
 |
|
W tym roku co ciekawe po dlugiej zdaje mi sie przerwie reaktywowali transmisje na zywo ale szczerze nie wiem czy relacjonowali wszystkie mecze. Pamieta ktos kiedy wogole ostatnio Via robilo transmisje? Komentowal to teraz imiennik zuzlowego Marcina Nowaka radiowy Marcin Nowak z kims jeszcze ale on chyba nie byl Jasiek za twoich czasow w Via. W dobie Canal+ transmisje nie sa zbyt konkurencyjne i to nie jest co kiedys kiedy Wojtek Blazejewski byl naszymi jedynymi oczami na meczach wyjazdowych i chociaz by mecze byly kiepskie to czlowiek czul sie jakby sam jechal na tym torze i przeciskal sie pomiedzy banda i przeciwnikiem ktory zostawil nie wiecej niz pol metra pod plotem chociaz kierownica ma jakies 80 cm  Alternatywa dla starszych ludzi ktorzy nie sa w stanie sobie ogarnac C+ jednakze przyznam ze raz mi sie transmisja przydala kiedy rozpadalo sie przed meczem z Ostrowem i nie wiedzialem zawracac czy dawac na stadion i nasluchiwalem co sie robi z torem.
|
|
|
|