Nie bądź tylko Gapiem. Weź aktywny udział w dyskusji i zarejestruj się już teraz. Rejestracja

Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Odpowiedz w temacie

Transmisje w Radio VIA

Rozmowy o sporcie żużlowym

Opcje      Szukaj
Post 4 cze 2015, o 15:35
 Re: Transmisje w Radio VIA
Junior
Junior

Dzisiejszy mecz transmituje tylko Radio Rzeszów. Czyżby koniec transmitowania przez Radio Via? Pod koniec relacji z derbów była taka sugestia prowadzącego, że może to być koniec na ten sezon, chyba,że się przesłyszałem. Koniec współpracy? Ktoś, coś?

Post 4 cze 2015, o 22:22
Uczestnik GP
Uczestnik GP

Radio Via transmisowało dziś w tym czasie koncert jednego serca z Rzeszowa i dlatego nie było transmisji żużla.

Post 18 sty 2026, o 23:43
Legenda
Legenda

Mialem okazje byc w Rzeszowie w padzierniku 2025. Wiem, ze ze starej ekipy robiacej transmisje nikt juz nie jest przy radiu. Wojti zrezygnowal juz jakis czas temu, nie tylko z radia, ale ze speedwaya ogolnie. Kontakty pomiedzy stara ekipa sa bardzo rozluznione i przynajmniej ja mam okazje tylko sporadycznie od czasu do czasu z nimi porozmawiac.

Czy Radio VIA probowalo w ostatnim czasie prowadzic jakies transmisje z meczow zuzlowych?

It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right

Post 19 sty 2026, o 17:42
Junior
Junior

Pytanie czy mogą i kontrakt z TV pozwala na transmisję radiową- nie wiem. Dwa, wobec transmisji wszystkich meczów w TV (a przede wszystkim online) czy taka radiowa ma jeszcze jakikolwiek sens? Ja to nawet nie wiedziałem, że Radio Via dalej istnieje :).

Post 19 sty 2026, o 23:06
Solidny ligowiec
Solidny ligowiec

W tym roku co ciekawe po dlugiej zdaje mi sie przerwie reaktywowali transmisje na zywo ale szczerze nie wiem czy relacjonowali wszystkie mecze. Pamieta ktos kiedy wogole ostatnio Via robilo transmisje? Komentowal to teraz imiennik zuzlowego Marcina Nowaka radiowy Marcin Nowak z kims jeszcze ale on chyba nie byl Jasiek za twoich czasow w Via. W dobie Canal+ transmisje nie sa zbyt konkurencyjne i to nie jest co kiedys kiedy Wojtek Blazejewski byl naszymi jedynymi oczami na meczach wyjazdowych i chociaz by mecze byly kiepskie to czlowiek czul sie jakby sam jechal na tym torze i przeciskal sie pomiedzy banda i przeciwnikiem ktory zostawil nie wiecej niz pol metra pod plotem chociaz kierownica ma jakies 80 cm :) Alternatywa dla starszych ludzi ktorzy nie sa w stanie sobie ogarnac C+ jednakze przyznam ze raz mi sie transmisja przydala kiedy rozpadalo sie przed meczem z Ostrowem i nie wiedzialem zawracac czy dawac na stadion i nasluchiwalem co sie robi z torem.

Post 20 sty 2026, o 06:37
Legenda
Legenda

Guti - w Sydney do dzis sa radiowe transmisje meczow NRL w kazdy piatek czy sobote. mimo ze telewizja tez pokazuje. Byc moze chodzi o to, ze wielu ludzi w czasie meczow jest w samochodach i tez sie to oplaca.

W Via z ta oplacalnosca transmisji zawsze bylo pod znakiem zapytania.

Faktycznie, nie kojarze zupelnie Marcina Nowaka (tego radiowego)

It's ok to disagree with me. I cannot force you to be right

Odpowiedz w temacie  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17